Wielkie dudy szkockie Bagpipes Galore

PeterPiper86

Wielkie dudy szkockie Bagpipes Galore

Post autor: PeterPiper86 »

Witam!

Na sprzedaż mam wielkie dudy szkockie produkcji Bagpipes Galore.

Instrument wykonano z drewna African Blackwood, ze zdobieniami z grawerowanego niklu oraz imitacji kości słoniowej.

Dudy wyposażone w worek syntetyczny z bocznym zamkiem umożliwiającym dostęp do wnętrza celem czyszczenia czy też instalacji systemu kontroli wilgoci. Do gniazda ustnika podłączony obecnie od wewnątrz rękaw firmy Bannatyne absorbujący nadmiar wilgoci.

Ustnik posiada łatwy w utrzymaniu czystości zaworek blokujący powrót wdmuchiwanego do worka powietrza.
Na końcówkę ustnika nałożony będzie gumowy ochraniacz (brak na zdjęciu).

Stroiki w burdonach syntetyczne Steady Drone, do przebierki syntetycznej Surefire zaś są dwa stroiki w zestawie: syntetyczny Surefire (twardość - niska/średnia) oraz trzcinowy G1 (twardość - niska), którego brak na zdjeciu.

Sznurki łączące burdony w kolorze zielonym, okrycie worka w tartanie MacLeod of Harris.

Dudy wykonane przez profesjonalistów, jest to najdroższy model dostępny w Bagpipes Galore, z wysokiej jakości drewna, bez jakichkolwiek pęknięć czy wad.

Model ten kosztuje w sklepie (nie licząc wysyłki i cła przy sprowadzaniu z UK itp.) w przeliczeniu ok. 7500 zł.

Cena za jaką chcę sprzedać to 4900 zł., do ewentualnej niewielkiej negocjacji. Koszt wysyłki w cenie.

Do dud dodaję zapasowe okrycie worka w tartanie Dress Gordon oraz solidną walizkę z paskiem na ramię.

Jedynym minusem jest kilka plamek na metalu gniazda piszczałki basowej (możliwe, że uda mi się ich pozbyć przed sprzedażą).

Na życzenie prześlę zainteresowanym więcej zdjęć lepszej jakości niż pozwala rozmiar załącznika.

Polecam i zapraszam do kontaktu :)
Piotr
Załączniki
inbound2209575235484632983.jpg
inbound2209575235484632983.jpg (235.56 KiB) Przejrzano 220 razy
ODPOWIEDZ